Siti Aisyah

Tentang

Kemahiran profesional: Siti Aisyah ialah ketua editor di Tenorshare. Lebih daripada 10 tahun pengalaman menulis dalam bidang teknologi membolehkannya menjadi juruterbang terkemuka dalam industri perisian. Dia sentiasa mencari yang terbaik dalam alat bergaya dari Apple hingga Android dengan pandangan yang tidak peribadi dan mendalam tentang perkara yang dia hadapi.


Pengalaman: Dalam dekad yang lalu, dia telah mengabdikan dirinya sebagai pakar komputer. Ya, dia menggunakan Mac dan Windows dalam kebanyakan masa. Bagi analisis isu macOS, dia pasti memberi anda jawapan yang tepat. Jika anda mempunyai sebarang soalan tentang Mac, sila jangan teragak-agak untuk menghantarnya talian. Pada masa ini, dia cuba menyediakan penyelesaian profesional pada macOS. Dia memutuskan untuk menjalani gaya hidup geek seumur hidup.


Hidupan: Seperti yang telah dikemukakan sebelum ini, dia mempunyai minat yang luas dalam produk digital. Sejak tahun 2009, liputan harian pasaran telefon pintar dan bukan sahaja mengenai Apple, berjenama Android Samsung, Huawei, Xiaomi dan banyak peranti lain turut dalam bidang penerokaannya.

Dzafri Ahmad