Terma & Syarat

Terma & Syarat

Sila klik Contact Us atau emel kami dengan alamat di bawah, kami akan maklum balas kepada anda dalam masa satu hari.
Emel: support#tenorshare.com (ganti # dengan @)

Tenorshare menyediakan maklumat dan produk-produk untuk anda di dalam laman web ini. Apabila anda mendapat akses ke laman web ini, mana-mana tindakan anda, seperti contoh, muat turun & Pasan perisian, daftar, layar, lain-lain adalah dianggap bersetuju dengan terma dan syarat di bawah ini.

Tenorshare tidak akan menghantar mana-mana E-mel yang menggunakan Bitcoin sebagai transaksi kepada para pengguna kami dalam mana-mana bentuk. Sila jangan percaya.

Hak Cipta

1. Semua produk dan semua bahan yang berkait dengan produk (termasuk tanda dagang, paten, rahsia perdagangan, teks, gambar, logo, bunyi, reka bentuk antara muka, rangka kerja) yang termasuk dalam laman web ini dimiliki dan dilesenkan oleh TENORSHARE(HONGKONG)LIMITED Kesemuanya dilindungi oleh undang-undang hak cipta China dan antarabangsa.

2. Tanpa kebenaran bertulis dari TENORSHARE(HONGKONG)LIMITED, anda tidak boleh menyalin, menerbitkan semula, mengedarkan, menghantar, menerbitkan maklumat dalam hak cipta dalam mana-mana bentuk atau dengan mana-mana cara. Tidak kira ia untuk keuntungan atau bukan keuntungan. Tenorshare berhak untuk melaksanakan tanggungjawab undang-undang.

Kebenaran Perisian

Pengguna boleh memasang dan menggunakan perisian dalam peralatan terminal tunggal dengan tujuan bukan komersial. Anda tidak boleh menyalin, mengubah, atau membina produk derivatif (termasuk pemalam, program pihak ketiga yang tidak dibenarkan, dll.) tanpa kebenaran TENORSHARE(HONGKONG)LIMITED

Pengguna perisian

1. Pengguna tidak dibenarkan menjual, menyewa, meminjamkan atau menghantar perisian kepada orang lain dalam mana-mana bentuk atau dengan mana-mana cara.

2. Pengguna tidak dibenarkan menerjemahkan atau menguraikan perisian, mengeksport kod sumber dengan menyahkompilasi dan menguraikan, atau membangunkan perisian baru berdasarkan perisian Tenorshare.

3. Pengguna tidak dibenarkan memberikan perkhidmatan pemprosesan data, perkhidmatan aplikasi dan perkongsian perniagaan kepada pihak ketiga.

4. Pengguna tidak dibenarkan menukar logo atau tanda dagangan yang berkait dengan perisian Tenorshare.

5. Pengguna tidak dibenarkan melanggar hak TENORSHARE(HONGKONG)LIMITED serta orang lain semasa proses penggunaan perisian Tenorshare.

Penafian

Berkenaan dengan bahan, maklumat dan perisian yang ada di laman web, Tenorshare tidak memberikan jaminan akan ketepatan, kelengkapan, kecukupan dan kebolehpercayaannya walaupun terdapat usaha untuk memberikan bahan dan maklumat yang tepat di laman web ini. Tenorshare akan membolehkan anda memahami sepenuhnya semua risiko sebelum memuat turun mana-mana perisian (termasuk tanpa had, kemungkinan jangkitan sistem anda oleh virus-virus komputer dan kehilangan data). Anda bertanggungjawab sepenuhnya atas sebarang jangkitan pada sistem komputer anda atau kehilangan data yang disebabkan oleh muat turun perisian atau penggunaan laman web ini.

Segala hak yang tidak diberikan secara jelas di sini adalah terpelihara.