Siapa Kami

Selamat datang ke Tenorshare. Kami adalah syarikat perisian antarabangsa yang ditubuhkan pada tahun 2007. Kami telah mencipta banyak produk perisian berjenama yang memenangi anugerah dan berkualiti tinggi.

Tenorshare - Perisian Lebih Baik, Kehidupan Lebih Baik!

Fokus Tenorshare adalah pada platform iOS, Android, Windows dan Mac dan kajian teknologi teras. Kami menyediakan para pengguna dengan penyelesaian untuk pengurusan kandungan data, pemulihan data, pemulihan kata laluan, baik pulih sistem dan lain-lain keperluan praktikal komputer dan telefon mudah alih. Hari ini, produk dan servis Tenorshare dipercayai oleh lebih 10 juta pengguna di seluruh dunia.

Maklum Balas Anda Mendorong Kami untuk Terus Bergerak ke Hadapan!

Tujuan kami bukan sahaja menyediakan produk-produk berkualiti tinggi juga menyediakan khidmat pelanggan yang selesa. Untuk tujuan ini, kami menghargai setiap komen pengguna pada produk, laman web, dan servis. Jadi, kami berjanji bahawa setiap emel pengguna akan dihargai dan dimaklum balas dengan segera.

Hubungi Kami

Kami dengan senang hati untuk menerima emel anda tentang mana-mana jenis pertanyaan. Jangan teragak-agak untuk hubungi kami dan kami akan kembali kepada anda dalam masa 48 jam.

Hubungi Kami

FAQ Pesanan

Jika anda tidak terima Kod Lesen anda atau telah hilang, atau ingin membuat pertukaran produk anda, atau mempunyai mana-mana soalaran pra jualan, sila hantar emel kepada kami.

Hantar emel

Sokongan

Halaman FAQ dikategorikan dalam Q&A paling biasa dan tip bagaimana untuk beli dan penggunaan perisian Tenorshare yang lebih baik. Jika anda mempunya sebarang soalan tentang produk Tenorshare, sila pergi halaman FAQ untuk bantuan.

Pergi ke Pusat Sokongan

Affiliate

Ianya mudah untuk menyertai program affiliate Tenorshare untuk menjana keuntungan yang besar. Komisen sehingga 70%, produk yang memenangi anugerah, dan jenama terkemuka.

Sertai Kami

Anugerah Kami

Dengan kajuan teknologi teras berdekad lamanya dan pembangunan sendiri, product dan servis Tenorshare sekarang dipercayai oleh lebih 10 juta pengguna dan telah dipasang pada berjuta-juta komputer di seluruh dunia untuk membuatkan kehidupan digital yang lebih baik.

chip softonic- softpedia muo canadiancontent software
tamindir computerbild cultofmac baixaki technadu download html
guidingtech wipelock filehorse technadu giga freeware
SELAMAT

100% jaminan keselamatan.

Sokongan

24/7/365 khidmat pelanggan.

Para pengguna di seluruh dunia

160+ negara dan wilayah