Bagaimana untuk Dapatkan Kata Laluan Sandaran iTunes

Tenorshare 4uKey - Sandaran iTunes memfokuskan pada memulihkan kata laluan sandaran iTunes yang hilang atau terlupa dan mendapatkan semula akses sandaran iTunes untuk pengguna iOS pada Windows/Mac. Ia menyediakan 3 jenis serangan untuk dipilih, yang telah ditingkatkan kecekapan penyahsulitan.

Tersedia untuk macOS 13 atau lebih baru Tersedia untuk Windows 11/10/8.1/8/7

Di sini anda boleh mendapatkan panduan penuh untuk mendapatkan semula kata laluan sandaran iTunes. Untuk memulakannya, sila muat turun dan pasang 4uKey - Sandaran iTunes pada PC anda.

Langkah 1. Pilih Fail Sandaran Disulitkan

1. Pilih Dapatkan kata laluan sandaran iTunes daripada tiga pilihan yang ditunjukkan pada antara muka utama.

windows download btn mac download btn
retrieve itunes backup password - 4ukey itunes backup guide

2. Semua sandaran iTunes pada komputer ini akan disenaraikan. Pilih satu yang anda mahu alih keluar kata laluannya dan klik pada butang Seterusnya.

backup list

Langkah 2. Pilih Mod Pemulihan Kata Laluan

Seterusnya, anda akan menemui 3 jenis serangan pada antara muka iaitu Dictionary Attack, Brute-force with Mask Attack dan Brute-force Attack. Pilih yang paling sesuai untuk mendapatkan semula kata laluan fail sandaran iTunes dengan berkesan.

attack mode - 4ukey itunes backup guide

1. Dictionary Attack

Jika kata laluan sandaran iTunes ialah salah satu daripada kata laluan anda yang kerap digunakan dan anda tidak pasti kata laluan itu, pilih Dictionary Attack. Anda boleh menetapkan fail teks dengan semua kata laluan yang berkemungkinan dan mengimport fail teks ini ke program. Bersama-sama dengan fail teks ini, akan terdapat kamus asal, kedua-duanya adalah untuk rujukan program.

dictionary attack settings - 4ukey itunes backup guide

2. Brute-force dengan Mask Attack

Jika anda ingat sesuatu tentang kata laluan, katakan saiz panjang kata laluan, anda boleh memilih Brute-force dengan Mask Attack. Tetapan serangan ini termasuk Panjang Kata Laluan, Julat Aksara dan Imbuhan. Tetapkan perkara ini boleh membantu anda mencari kata laluan yang hilang dengan lebih cepat. Selepas memilih jenis serangan ini, anda juga boleh menetapkan panjang kata laluan, aksara dan imbuhan untuk mencari kata laluan lebih awal.

brute force with mask attack settings - 4ukey itunes backup guide

3. Brute force Attack

Brute-force Attack ialah sejenis serangan yang akan mencuba setiap kemungkinan gabungan kata laluan. Pilih serangan ini apabila anda tidak tahu apa kata laluan itu dan tiada tetapan untuk serangan ini. Walau bagaimanapun, serangan ini mungkin mengambil masa yang paling lama untuk mencari kata laluan.

brute force attack - 4ukey itunes backup guide

Langkah 3. Dapatkan Kata Laluan Sandaran iTunes

Apabila semua ini diselesaikan, klik butang Mula, kemudian 4uKey - Sandaran iTunes akan mula mencari kata laluan. Semasa proses penyahsulitan, anda dibenarkan untuk menekan butang Berhenti jika anda mempunyai kecemasan untuk ditangani. Apabila anda kembali, anda boleh teruskan penyahsulitan.

retrieve password - 4ukey itunes backup guide

Masa pemulihan bergantung pada panjang kata laluan, kerumitan dan tetapan serangan. Secara amnya, kata laluan di bawah 4 digit boleh ditemui dengan cepat. Semakin panjang kata laluan anda, semakin banyak masa yang diperlukan. Sebaik sahaja ia ditemui, anda akan melihat tetingkap timbul memaparkan kata laluan sandaran iTunes anda.

password found - 4ukey itunes backup guide
windows download btn mac download btn

Adakah ianya Membantu?

Masih Perlukan Bantuan ?

Hanya hubungi pasukan sokongan kami yang sedia membantu. Anda boleh menghantar borang dalam talian di sini.

MULA SEKARANG