How to Repair Android System with Reiboot for Android

If you use Android, you may be faced with black/blue screen, crashed with very sudden battery drains and others. For the severe ones, you may need to repair your Android system deeply. Here ReiBoot for Android is a good choice for you and details are as follows.

Panduan Video: Baiki Sistem Android kepada Normal dengan mudah

Langkah 1: Muat turun dan Pasang ReiBoot untuk Android pada PC Anda

Muat turun dan pasang ReiBoot untuk Android pada komputer anda dan jalankannya. Kemudian sambungkan Android anda ke komputer anda (Dayakan USB Debugging) dan klik "Baiki Sistem Android".

ternoshare reiboot for android key feature of repair android system

Langkah 2: Klik "Baiki Sekarang" untuk Teruskan

Kemudian anda akan melihat antara muka seperti berikut. Klik "Baiki Sekarang" untuk meneruskan jika peranti Android anda tidak berfungsi dengan lancar.

repair now on tenorshare reiboot for android - guide

Langkah 3: Pilih Maklumat Peranti Betul

select device info on tenorshare reiboot for android - guide

PETUA: Jika anda tidak tahu di mana untuk mencari maklumat peranti anda yang disenaraikan di atas, anda boleh menggerakkan tetikus anda ke "?" yang terletak di sebelah bar skrol untuk melihat butiran.

Langkah 4: Muat turun Pakej Perisian Tegar

Selepas anda melengkapkan pemilihan maklumat peranti anda satu demi satu, proses memuat turun pakej firmware yang sepadan kini sedang dijalankan dan ia tidak akan mengambil masa yang lama.

download samsungfirmware package on tenorshare reiboot for android - guide

Langkah 5: Mulakan Pembaikan Sistem Android

Setelah pakej firmware dimuat turun ke komputer, anda boleh mengklik "Baiki Sekarang" untuk memulakan pembaikan sistem.

 downloaded samsung firmware package and click repair now with tenorshare reiboot for android - guide

Nota: Sila baca antara muka tetingkap timbul untuk membaca notis dengan teliti dan kemudian klik "Teruskan" untuk diteruskan. Seterusnya anda akan melihat antara muka berikut dan kemudian ikuti langkah yang ditunjukkan padanya untuk memasuki mod muat turun bagi melancarkan proses pembaikan.

follow on-screen tips to improve the repair samsung succuess rate with tenorshare reiboot for android - guide follow guideline of enter download mode with tenorshare reiboot for android_1

follow guideline of enter download mode with tenorshare reiboot for android_2

Keseluruhan proses akan mengambil masa sekitar 10 minit; jangan putuskan sambungan peranti semasa proses. Sebaik sahaja proses pembaikan tamat, peranti Android anda akan but seperti biasa.

repair samsung system process on tenorshare reiboot for android - guide complete repairing process and click donw on ternoshare reiboot for android - guide

Petua: Jika anda tersekat dalam mod muat turun ketika proses sedang berjalan, sila klik "Cuba Semula" seperti berikut untuk mengetahui tentang maklumat berkenaan cara untuk keluar dari mod tersebut dan kemudian cuba membaiki peranti anda sekali lagi.

Adakah ianya Membantu?

Masih Perlukan Bantuan ?

Hanya hubungi pasukan sokongan kami yang sedia membantu. Anda boleh menghantar borang dalam talian di sini.

MULA SEKARANG