Tenorshare 4MeKey

Beli Tenorshare 4MeKey

(Untuk Windows 11/10/8.1/8/7)

  • Jaminan Wang Dikembalikan 30 Hari
  • Penghantaran Segera melalui E-mel
  • VAT Dikecualikan pada Semua Harga yang Ditunjukkan
Pergi ke Versi Mac

Soalan Lazim

Pada masa ini kami menerima Kad Kredit, PayPal, Debit Terus, Cek/Pesanan Wang, Kad Kredit Faks dan Invois, dsb. Kad Kredit amat disyorkan, kerana ia adalah cara terpantas untuk anda menerima kod pendaftaran dan pautan muat turun selepas pembayaran.

Kami mempunyai Jaminan Wang Dikembalikan 30 hari untuk semua produk. Jika tiada penyelesaian selepas menganalisis masalah anda, anda berhak mendapat bayaran balik. Sila semak dasar bayaran balik kami melalui https://www.tenorshare.my/company/refund-policy.html

5 peranti bermakna anda boleh menggunakan produk kami pada 5 peranti iOS atau Android (bergantung pada produk yang anda beli). 1 PC/Mac bermakna anda boleh memasang dan menggunakan program ini pada satu PC atau komputer Mac.

Setelah pengesahan dalam pelayan kami, kami boleh menetapkan semula kod pendaftaran untuk anda dua kali sekiranya menukar komputer. Anda boleh menghubungi kami untuk membantu anda menyelesaikannya.

Ia bergantung pada kaedah pembayaran yang anda gunakan. Secara amnya, anda boleh menerima e-mel pengesahan pesanan yang mengandungi URL muat turun dan maklumat pendaftaran serta-merta jika anda membayar pesanan menggunakan kad kredit. Untuk kaedah pembayaran lain mungkin mengambil masa 1-2 jam. Jika anda tidak menerimanya selepas 2 jam, anda boleh pergi ke halaman ini untuk dapatkan semula kod pendaftaran anda atau hubungi pasukan sokongan kami secara terus.

Lesen kami tidak boleh merentas platform. Lesen Windows tidak boleh digunakan untuk mengaktifkan pada Mac dan lesen Mac tidak boleh mengaktifkan pada PC Windows.

Ia bergantung pada jenis lesen yang anda beli. Jika anda membeli lesen sebulan atau setahun, terdapat langganan berulang automatik secara lalai. Lesen seumur hidup adalah bayaran sekali sahaja. Walau bagaimanapun, anda boleh menghentikan pengulangan automatik jika anda tidak memerlukannya. Cuma ikut panduan atau hubungi kami untuk membantu anda membatalkannya.

Kami amat mengesyorkan agar anda menyemak semula alamat e-mel anda apabila anda membuat pembelian. Jika tidak, kami cadangkan anda menghantar alamat e-mel yang salah & alamat e-mel yang betul & memesan nombor ke pasukan sokongan kami, kami akan membantu anda mengubah suai dan menghantar anda kod pendaftaran.

Jika terdapat VAT dikenakan pada pesanan anda dan anda mempunyai keistimewaan Pengecualian VAT, sila masukkan ID Pengecualian VAT semasa pembayaran.

Mengapa Memilih Tenorshare?

150,686,764

Muat Turun Seluruh Dunia

100,745,268

Jumlah Tontonan YouTube

85,482,249

Pelanggan Berpuas Hati

100% selamat

Beli melalui SSL 256-bit

30 Hari

Jaminan Wang Dikembalikan

Percuma

Sokongan Teknikal