Tenorshare UltData for Android (Mac)

Beli Tenorshare UltData for Android (Mac)

(Untuk macOS 10.9 or atau lebih baru)

  • Jaminan Pulangan Wang 30 Hari
  • Penghantaran Segera melalui Emel
  • VAT Terkecuali pada Kesemua Harga yang Tertera
Pergi ke Versi Windows

Kami menerima:

bank card bank card bank card bank card bank card bank card bank card

Soalan-soalan Lazim

Buat masa ini kami menerima Kad Kredit,PayPal, Debit Langsung, pemindahan Bank, Cek/Kiriman Wang, Kad Kredit Faks dan Invois, lain-lain. Kad Kredit amat disyorkan, di mana ia merupakan kaedah paling pantas untuk anda menerima kod pendaftaran dan pautan muat turun selepas pembayaran.

Kami mempunyai Jaminan Pulangan Wang selama 30 hari untuk kesemua produk. Jika tiada jalan penyelesaian selepas menganalisi masalah-masalah anda, anda berhak untuk dapatkan bayaran balik. Sila kaji semula polisi bayaran balik melalui https://www.tenorshare.my/company/refund-policy.html

5 peranti bermaksud anda boleh menggunakan produk kami pada 5 peranti iOS atau Android (bergantung pada produk yang anda beli). 1 PC/Mac bermaksud anda boleh pasang dan menggunakan program ini pada satu komputer PC atau Mac.

4. Perlukah saya membeli lesen semula jika saya tukar komputer saya? hubungi kami untuk bantu anda selesaikan masalah ini.

Ia bergantung pada kaedah pembayaran yang anda guna. Secara amnya, anda boleh menerima emel pengesahan pesanan yang mengandungi URL muat turun dan maklumat pendaftaran dengan segera jika anda bayar pesanan menggunakan kad kredit. Untuk kaedah pembayaran lain, ia mungkin mengambil masa 1-2 jam. Jika anda tidak menerimanya selepas 2 jam, anda boleh pergi ke halaman ini untukambil semula kod pendaftaran anda, atau hubungi pasukan sokongan kami secara terus.

Lesen kami tidak boleh diguna dalam platform yang berbeza. Lesen Windows tidak boleh digunakan untuk aktifkan pada Mac dan lesen Mac tidak boleh aktifkan pada PC Windows.

Ianya bergantung pada jenis lesen yang anda beli. Jika anda beli lesen sebulan atau satu tahun, terdapat langganan berulang atutomatik secara lalai. Lesen seumur hidup adalah pembayaran satu kali. Walau bagaimanapun, anda boleh hentikan berulang automatik jika anda tidak perlukannya. Hanya ikut panduan atau hubungi kami untuk bantu anda batalkannya.

Kami sangat syorkan yang anda semak dua kali alamat emel anda ketika anda membuat pembelian. Jika tidak, kami cadangkan kepada untuk hantar alamat emel salah & alamat emel betul & nombor pesanan kepada pasukan sokongankami, kami akan bantu anda mengubahnya dan hantar kod penghantaran kepada anda.

Jika terdapat VAT dikenakan dalam pesanan anda dan anda mempunyak hak Pengecualian VAT, sila masukkan ID Pengecualian VAT di semak keluar.

Mengapa Pilih Tenorshare?

150,686,764

Muat Turun Seluruh Dunia

100,745,268

Jumlah Tontonan YouTube

85,482,249

Pelanggan Berpuas Hati

100% selamat

Pembelian melalui 256-bit SSL

30 Hari

Jaminan Pulangan Wang

Percuma

Sokongan Teknikal