Bagaimana untuk mengalih keluar Skrin Kunci Android tanpa Kata Laluan

Tenorshare 4uKey untuk Android (Android Unlocker) ialah alat pengalih keluar skrin kunci Android profesional yang mampu memintas skrin kunci Android, termasuk pin skrin, corak, kod laluan dan cap jari dengan cepat.

Tersedia untuk macOS 13 atau lebih baru Tersedia untuk Windows 11/10/8.1/8/7

4uKey untuk Android membolehkan anda mengakses peranti Android anda semula tanpa sebarang kod laluan. Untuk bermula, sila muat turun dan pasang Tenorshare Android Unlocker pada komputer anda terlebih dahulu.

Langkah 1: Lancarkan 4uKey untuk Android

Lancarkan program, pilih ciri "Alih Keluar Kunci Skrin" dan sambungkan peranti anda ke komputer dengan kabel USB. Program ini akan memasang pemacu untuk peranti anda apabila anda menlancarkannya.

pilih alih keluar ciri kunci skrin oleh 4ukey untuk android

Langkah 2: Alih Keluar Kunci Skrin

Senario 1: Buka Kunci Peranti Samsung Awal Tanpa Kehilangan Data

Senario 1: Buka Kunci Peranti Samsung Awal Tanpa Kehilangan Data Untuk beberapa peranti Samsung terdahulu, 4ukey untuk Andorid menyokong mengalih keluar kunci skrin mereka tanpa kehilangan data pada Windows. Pilih pilihan Alih Keluar Kunci Skrin tanpa Kehilangan Data, dan kemudian klik Mula untuk bermula.

pilih alih keluar kunci skrin tanpa kehilangan data mula keluarkan peranti samsung awal

Seterusnya, pilih nama dan model peranti yang betul mengikut telefon anda. Jika anda tidak mengetahui maklumat tersebut, klik pada "Tidak tahu model peranti?" di bawah untuk menyemak cara mendapatkannya. Dan jika peranti Samsung anda tiada dalam senarai, maka anda perlu mencuba mod lain untuk membuka kuncinya.

pilih maklumat peranti samsung

Sila sahkan maklumat peranti yang anda pilih adalah betul.

mengesahkan maklumat peranti samsung

Kemudian ia akan memuat turun pakej data secara automatik. Selepas ia selesai, klik Seterusnya untuk diteruskan.

muat turun pakej data dengan jayanya

Anda kemudiannya harus meletakkan telefon Samsung anda ke dalam mod muat turun dengan mengikuti langkah-langkah pada skrin. Klik Mula apabila ia berjaya masuk ke mod muat turun.

masuk ke mod muat turun

Program akan mula mengalih keluar kunci skrin. Sila tunggu beberapa minit untuk selesai. Kemudian anda boleh membuka kunci telefon anda tanpa kata laluan dengan jayanya.

alih keluar kod laluan skrin dengan jayanya

Panduan Video tentang Cara Membuang Kunci Skrin Samsung tanpa Kehilangan Data:

Senario 2: Buka Kunci Kebanyakan Peranti Android Dengan Kehilangan Data

Untuk peranti Samsung dan Android yang lain, pilih pilihan Alih Keluar Kunci Skrin, dan kemudian klik Mula untuk bermula.

pilih alih keluar kunci skrin mula mengeluarkan kunci dengan 4ukey untuk android

Kemudian anda mesti mengesahkan bahawa "Mengalih keluar kata laluan skrin kunci akan memadamkan semua data pada peranti". Jika anda pasti, cuma klik butang "Ya", kemudian Tenorshare 4uKey untuk Android akan mula mengalih keluar skrin kunci secara automatik.

4ukey untuk android mengarah untuk mengesahkan bagi membuka kunci skrin mengalih keluar proses skrin kunci oleh 4ukey untuk android

Setelah proses mengalih keluar selesai, anda akan diminta untuk masuk ke mod pemulihan. Matikan peranti anda dan tekan dan tahan butang "Kelantangan" + "Laman Utama" + "Kuasa" secara serentak.

4ukey untuk android masuk ke mod pemulihan

Seterusnya, anda perlu memilih pilihan dengan menggunakan kekunci Kelantangan, dan gunakan kekunci Kuasa untuk mengesahkan sistem but semula: kosongkan data/set semula kilang > sahkan > kosongkan partition cache > sahkan > But semula sistem sekarang > sahkan.

4ukey untuk sistem but semula android

Seterusnya, 4uKey untuk Android akan mengalih keluar skrin kunci secara automatik. Beberapa minit kemudian, anda akan melihat keseluruhan proses sepenuhnya.

4ukey untuk android berjaya mengalih keluar skrin kunci

Panduan Video tentang Cara Mengalih Keluar Kunci Skrin Android tanpa Kata Laluan:

Adakah ianya Membantu?

Masih Perlukan Bantuan ?

Hanya hubungi pasukan sokongan kami yang sedia membantu. Anda boleh menghantar borang dalam talian di sini.

MULA SEKARANG