Panduan Memindahkan Fail Media iTunes ke Peranti iOS

Bagaimana cara memindahkan muzik dan video dengan segera dari iTunes ke iPhone 14/14 Pro(Max)/iPad/iPod? Panduan ini akan membimbing anda melalui proses pemindahan pustaka iTunes ke peranti anda, iOS 16 kini disokong.

Tersedia untuk macOS 13 Monterey sekarang Tersedia untuk Windows 11/10/8.1/8/7

Langkah 1: Sambungkan Peranti

Muat turun dan pasang Tenorshare iCareFone pada PC atau Mac anda dan sambungkan peranti anda dengannya. Jika diarah untuk "Percaya Komputer Ini", sila buka kunci peranti anda dan masukkan kod laluan untuk memastikan pengesanan berjaya. Setelah peranti disambungkan, pilih "Pindahkan Media iTunes ke Peranti" dari antara muka utama untuk permulaan yang cepat.

windows download btn mac download btn
antara muka utama icarefone

Langkah 2: Pilih Fail Media

Semua fail media yang anda muat turun atau beli daripada iTunes akan dipaparkan. Secara lalai, semua jenis fail akan ditanda. Anda juga dapat memilih fail yang anda inginkan untuk ditambahkan ke peranti anda.

pindahkan fail media peranti ke iTunes - panduan icarefone

Langkah 3: Mula Memindahkan

Selepas itu, klik pada butang "Pindah" untuk mula menyegerakkan. Semua fail akan diimport ke iPhone, iPad atau iPod anda.

memindahkan pustaka itunes ke peranti - panduan icarefone

Itupun dia. Dengan beberapa klik yang mudah, anda boleh menikmati muzik dan fail video pada peranti anda pada bila-bila masa dan di mana sahaja boleh.

windows download btn mac download btn

Adakah ianya Membantu?

Masih Perlukan Bantuan ?

Hanya hubungi pasukan sokongan kami yang sedia membantu. Anda boleh menghantar borang dalam talian di sini.

MULA SEKARANG